Musikunderhållning!?
Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal eller på din arbetsplats! Vi är fortfarande tillgängliga för datum i höst!

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

Nytt med Aurora Brännström Trio på YouTube!

Det är nya tider nu, nya direktiv och förutsättningar för oss musiker och kulturutövare. I väntan på att få lov att lira live igen och möta vår publik har vi nu valt att lägga ut en hel (!) konsert med Aurora Brännström Trio på YouTube! Tre set á tre filmer från vår konsert på S:ta Clara Bierhaus i Stockholm tidigare i år. Se, lyssna och njut!
Set 1: https://youtu.be/WBvPgHoA3cU
Set 2: https://youtu.be/XmnZEEncyMM
Set 3: https://youtu.be/QnZXN6kDu2c


13 november: Divornas Afton!

Med avstamp hos sina respektive alter egon Marlene Dietrich, Marilyn Monroe och Frank Sinatra framför sångerskorna Aurora Brännström och Johanna Fossum samt cirkusartisten Rasmus Wurm de sånger ur cabaret- och jazzrepertoaren som vägleder publiken till att förstå vad det är att vara en diva. Det blir en sexpositiv, HBTQI-vänlig och kroppsbejakande föreställning som tar upp frågor kring sexualitet och frihet, att göra sina val och stå för sina beslut. Föreställningen är en konsert med ett antal sångnummer som knyts ihop av personligt berättande mellan numren. Alltsammans ackompanjeras av Ludvig Lundgren på piano och Mårten Korkman på bas. Publiken kan vänta sig något alldeles extra! 

Föreställningen visas på Tellus Biocafé i Midsommarkransen i Stockholm, fredag den 13 november 2020. Planen är att det ska bli fler tillfällen under våren 2021.

Foto: Emma Brännström Hedberg.

1 december: Aurora Brännström Trio på S:ta Clara

Den första december gör vi återbesök på ett av våra pålitligaste stamlokus: gemytliga S:ta Clara Bierhaus på Lilla Nygatan 17 i Gamla Stan, där vi underhåller i källaren från kl 19. Fri entré med möjlighet till frivillia bidrag till musikanterna.