Musikunderhållning!?
Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal eller på din arbetsplats! Vi är fortfarande tillgängliga för datum i sommar och i höst!

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

Nytt med Aurora Brännström Trio på YouTube!

Det är nya tider nu, nya direktiv och förutsättningar för oss musiker och kulturutövare. I väntan på att få lov att lira live igen och möta vår publik har vi nu valt att lägga ut en hel (!) konsert med Aurora Brännström Trio på YouTube! Tre set á tre filmer från vår konsert på S:ta Clara Bierhaus i Stockholm tidigare i år. Se, lyssna och njut!
Set 1: https://youtu.be/WBvPgHoA3cU
Set 2: https://youtu.be/XmnZEEncyMM
Set 3: https://youtu.be/QnZXN6kDu2c


Musikunderhållning i coronatider!

Med anledning av spridningen av coronaviruset i Sverige och i världen är det nu nya tider för konst- och musikutövare! Vi arbetar för fullt för att tänka nytt och kreativt.

Den 3 oktober 2020 kommer vi att premiera vår nya föreställning "Divornas Afton" på Biocafé Tellus i Midsommarkransen, Stockholm. Till dess kommer vi med vårt nya koncept "Back Street Divas" till DIG!

Bakgrund: Söndagen den 12 april gjorde vi ett framträdande på en innergård någonstans i Sverige då vi gav en ca 45 minuter lång konsert inom ramen för detta koncept. Vi satte då upp ett elpiano och en enkel ljudanläggning och sedan fick boende i kvarteret kliva ut på balkongerna eller öppna sina fönster för att lyssna. Detta var mycket uppskattat! Den 24 april och 15 maj gjorde vi samma sak på två äldreboenden i Stockholm. Och så vidare! Boka oss nu för att få din egen Back Street Divas till din innergård! 

Medverkande: Aurora Brännström och Johanna Fossum, sång. Rasmus Wurm, cirkuskonster. Mårten Korkman, bas. Ludvig Lundgren, piano.

Foto. Emma Brännström Hedberg.

15 juli: Aurora Brännström Trio i Enslövs kyrka, Åled

Aurora Brännström Trio förgyller sommarkvällen i Enslövs kyrka i Åled (utanför Halmstad) onsdag 15/7 kl.19.00. Vi utlovar en ljuv blandning av livsbejakande swing, andäktiga ballader och en och annan svensk sommarmelodi. Fri entré men pga rådande restriktioner är platserna begränsade. Vill du vara säker på en plats, ring och boka en gratisbiljett på tfn 035-19 24 12.

Foto: Elias Gammelgård

8 augusti: Aurora Brännström Trio på Rånäs Slott

På vackra Rånäs Slott i Roslagen arrangeras denna sommar en serie grillkvällar på slottsterrassen. Vi har fått äran att utgöra själva finalen på detta fantastiska koncept, då vi underhåller till maten fredagen den 8 augusti.  För den som vill lyxa till det erbjuds ståndsmässig övernattning. Obs: endast förbokning. Läs mer och boka här.

Divornas Afton!

Med avstamp hos sina respektive alter egon Marlene Dietrich, Marilyn Monroe och Frank Sinatra framför sångerskorna Aurora Brännström och Johanna Fossum samt cirkusartisten Rasmus Wurm de sånger ur cabaret- och jazzrepertoaren som vägleder publiken till att förstå vad det är att vara en diva. Det blir en sexpositiv, HBTQI-vänlig och kroppsbejakande föreställning som tar upp frågor kring sexualitet och frihet, att göra sina val och stå för sina beslut. Föreställningen är en konsert med ett antal sångnummer som knyts ihop av personligt berättande mellan numren. Alltsammans ackompanjeras av Ludvig Lundgren på piano och Mårten Korkman på bas. Publiken kan vänta sig något alldeles extra! 

Premiären blir på Tellus Biocafé i Midsommarkransen i Stockholm den 3 oktober 2020. Fler datum kommer!

Foto: Emma Brännström Hedberg.