Musikunderhållning!?
Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal eller på din arbetsplats! 

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

The Glamtastic Vintage Jazz Club är här för att stanna

Efter den succéartade premiären i november är vi nu på gång med vårsäsongen för vår fabulösa klubb. Säsongspremiären var den 18 februari, då med steppdansaren Jonas Nermyr som gäst. Den 27 maj välkomnar vi fantastiska Clara Gustavsson för vårens sista klubb. Läs allt om The Glamtastic Vintage Jazz Club här.  


12, 14 och 15 juli: Aurora och Ludvig på Pensionat Grankullavik

Längst upp på norra Öland ligger Grankullavik - en fridfull oas på den finaste delen av ön. Här ligger Pensionat Grankullavik, en trivsam inrättning som har den goda smaken att satsa på livemusik av hög klass under sommarmånaderna. Under vecka 28 har Aurora och Ludvig äran att förgylla detta etablissemang med vår fun sexy cool jazz. Den 12, 14 och 15 juli står vi för underhållningen på terrassen. Live från ca kl 19. Läs mer och boka semestern här


24 november: ABT gästade Jacke Sjödins Källarkväll

Estradören, kåsören, ordkonstnären och uppsalaprofilen Jacke Sjödin har skapat sig ett namn som en av samtidens stora underhållare. Under pandemin gick han bokstavligen under jorden vilket har ökat hans popularitet närmast lavinartat, detta eftersom han gick ner i sin egen källare och började sända ut sin underhållning därifrån under vinjetten Källarkvällar. Nu har Aurora Brännström Trio fått den stora äran att få vara gäst i ett av dessa program, där vi både fick spela ett par låtar och prata lite om stort och smått. Det hela sändes live på Jackes facebooksida men kan även avnjutas i efterhand på Youtube.

Foto: Åke Cappellin