Musikunderhållning!?
Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal eller på din arbetsplats! 

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

15 oktober: albumrelease!

Bristen på liveframträdanden under coronaåret 2020-2021 har inte knäckt oss. Det har istället gett oss tid att spela in nytt material med Aurora Brännström Trio. Äntligen är det dags för oss att släppa vår nya fullängdare Clermont Avenue, uppkallad efter den gata i Brooklyn där vi bodde i tre månader 2019. Som vanligt har vi utgått från den klassiska amerikanska jazzrepertoaren, vridit och vänt på den och gjort den till vår egen. Retroglittrigt på ytan, ärligt och sökande därunder. Det här är det bästa vi har producerat hittills! Inspelad och mixad av vår basklippa Mårten Korkman i hans Playroom studio och slutmixad av vår ständiga samarbetspartner Andreas Hedberg på Custom Music Productions. Från den 15/10 finns Clermont Avenue tillgänglig på alla streaming- och downloadtjänster. Och vi är så glada över att ännu en gång få sprida vår musik till alla som vill lyssna. 

24 november: ABT gästar Jacke Sjödins Källarkväll

Estradören, kåsören, ordkonstnären och uppsalaprofilen Jacke Sjödin har skapat sig ett namn som en av samtidens stora underhållare. Under pandemin gick han bokstavligen under jorden vilket har ökat hans popularitet närmast lavinartat, detta eftersom han gick ner i sin egen källare och började sända ut sin underhållning därifrån under vinjetten Källarkvällar. Nu har Aurora Brännström Trio fått den stora äran att få vara gäst i ett av dessa program, där tanken är att vi ska spela ett par låtar och prata lite om vad det nu kan tänkas bli. Det hela sänds i Jackes facebooksida med start kl 18.30 och kan även avnjutas i efterhand på hans youtubekanal.

Foto: Åke Cappellin