Musikunderhållning!?
Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal eller på din arbetsplats! 

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

29 oktober: Aurora Brännström Trio på Hasselbacken

Den legendariska burlesquklubben Hootchy Kootchy Club - som en gång banade vägen för den svenska burlesquescenen och gjorde Stockholm till en burlesquestad av rang - återuppstår denna höst i Hasselbackens mondäna salonger. "Imagine yourself situated in an augmented reality Weimar era party space, surrounded by dazzling cyborgs, wildly inventive chimeras, and other curious visionaries..." Vi är stolta över att Aurora Brännström Trio fått äran att stå för den inledande middagsunderhållningen på detta evenemang som inte kan bli något annat än magiskt. Läs mer och boka din biljett här.  

Hösten 2022: något nytt är på gång!

Vi har börjat känna att det är dags för ett nytt större projekt. Sagt och gjort: under hösten 2022 kommer vi att presentera något som ska sätta lite sprätt på den stockholmska jazzscenen. Stay tuned! 

24 november: ABT gästade Jacke Sjödins Källarkväll

Estradören, kåsören, ordkonstnären och uppsalaprofilen Jacke Sjödin har skapat sig ett namn som en av samtidens stora underhållare. Under pandemin gick han bokstavligen under jorden vilket har ökat hans popularitet närmast lavinartat, detta eftersom han gick ner i sin egen källare och började sända ut sin underhållning därifrån under vinjetten Källarkvällar. Nu har Aurora Brännström Trio fått den stora äran att få vara gäst i ett av dessa program, där vi både fick spela ett par låtar och prata lite om stort och smått. Det hela sändes live på Jackes facebooksida men kan även avnjutas i efterhand på Youtube.

Foto: Åke Cappellin