Musikunderhållning!?
Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal eller på din arbetsplats! 

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

5 maj: Aurora och Ludvig medverkar på minneskonsert 

Aurora och Ludvig har fått äran att medverka vid en minneskonsert för den bortgångne musikern, musikläraren och kulturprofilen Erik Nordström från Ludvika. konserten äger rum i det magnifika Cassels konserthus i Grängesberg. Mer info och biljettbokning här

7 maj: Aurora medverkar på Fräulein Frauke presents burleskklubb

Efter år av saknad och pandemisk tristess gör Fräulein Fraukes burleskklubb äntligen comeback i Nalens underbara salonger med temat Phoenix Ball. Alla kommer att vara där och på scen står förutom svenska och internationella burleskstjärnor även Aurora som framträder med ett spektakulärt men hemligt sångnummer. Dessvärre är det slutsålt sedan länge. 

Beröm från Dalarna

Så här fint skrev Dala-Demokraten om Clermont Avenue den 29/11 -21:

24 november: ABT gästade Jacke Sjödins Källarkväll

Estradören, kåsören, ordkonstnären och uppsalaprofilen Jacke Sjödin har skapat sig ett namn som en av samtidens stora underhållare. Under pandemin gick han bokstavligen under jorden vilket har ökat hans popularitet närmast lavinartat, detta eftersom han gick ner i sin egen källare och började sända ut sin underhållning därifrån under vinjetten Källarkvällar. Nu har Aurora Brännström Trio fått den stora äran att få vara gäst i ett av dessa program, där vi både fick spela ett par låtar och prata lite om stort och smått. Det hela sändes live på Jackes facebooksida men kan även avnjutas i efterhand på Youtube.

Foto: Åke Cappellin