Musikunderhållning!?
Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal eller på din arbetsplats! 

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

Lucia 2020 - Digitalt Luciatåg till förmån för BRIS!

Året 2020 är inte som andra år. Då jul- och Luciauppdragen för oss musiker uteblir har jag, Aurora Brännström, tillsammans med några sångerskor som jag träffat i olika Luciasammanhang (bland annat Sveriges/Stockholms Lucia, Högalidskyrkan i Stockholm samt genom flertalet sånguppdrag just för Lucia) skapat ett digitalt Luciatåg. Vi har spelat in ljud och film på varsina kammare och vidare har Åke Cappelin mixat ljud och klippt filmen åt oss. I samband med detta har vi även valt att skapa en insamling till förmån för BRIS - Barnens Rätt I Samhället.
Vi som medverkar heter: Ann-Sofi Andersson Frida Andréasson Aurora Brännström Hanna Larsson Ida Niskanen Karin Westerberg Kindgren Cecilia Zachrisson.
Tack för att du vill titta samt donera en gåva till BRIS!

Här är länk till filmen på youtube: https://youtu.be/TciIechBkxkoch här är länk till insamlingen:
https://www.facebook.com/donate/305081134377910/10157974121303022/


Fotomontage: Åke Cappelin.

Nytt med Aurora Brännström Trio på YouTube!

Det är nya tider nu, nya direktiv och förutsättningar för oss musiker och kulturutövare. I väntan på att få lov att lira live igen och möta vår publik har vi nu valt att lägga ut en hel (!) konsert med Aurora Brännström Trio på YouTube! Tre set á tre filmer från vår konsert på S:ta Clara Bierhaus i Stockholm tidigare i år. Se, lyssna och njut!
Set 1: https://youtu.be/WBvPgHoA3cU
Set 2: https://youtu.be/XmnZEEncyMM
Set 3: https://youtu.be/QnZXN6kDu2c