Musikunderhållning!?
Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal eller på din arbetsplats! 

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

The Glamtastic Vintage Jazz Club är här för att stanna

Efter en succéartad vårsäsong har vår alldeles egna och alldeles fantastiska jazzklubb funnit sig tillrätta på restaurang Landet vid Telefonplan.  Publiken har strömmat till och stämningen varit på topp, så nu är vi rejält taggade att fortsätta även till hösten. Planeringen pågår och vi kommer förstås att lägga ut information här när datumen är spikade. Läs allt om The Glamtastic Vintage Jazz Club här.  


7, 9 och 10 augusti: Aurora och Ludvig i Grankullavik, Öland

Även denna sommar har vi fått äran att vara husmusiker på idylliska Pensionat Grankullavik, längst upp på norra Öland. Det är en oas bortom Ölands stimmiga turiststråk, där lugnet härskar, havet är oändligt och musiken får fritt spelrum på terassen om kvällarna. Välkommen! Vi spelar onsdag, fredag och lördag i v 32.