Musikunderhållning!?
Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal eller på din arbetsplats! 

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

7 november: Aurora Brännström Trio på S:ta Clara Bierhaus

Det är dags för återbesök på gamla kära S:ta Clara! En perfekt plats att fly undan höstmörkret och låta sig värmas av vår livsbejakande jazz. Live från kl 19. Fri entré och frivillig orkesterpeng. Välkommen till jazzkällaren på Lilla Nygatan 17

Foto: Åke Cappellin


The Glamtastic Vintage Jazz Club är här för att stanna

Efter en succéartad vårsäsong är det äntligen dags för nypremiär av vår alldeles egna och alldeles fantastiska jazzklubb! Nu flyttar vi från Bergshamra till en annan kulturell hotspot längs röda linjen, nämligen restaurang Landet vid Telefonplan. Läs allt om The Glamtastic Vintage Jazz Club här.  


17 februari: Aurora Brännström Trio på Musikvalvet Baggen

Vår trio har fått äran att genomföra en intim och exklusiv konsert på Musikvalvet Baggen - ett medeltida källarvalv i Gamla stan med Stockholms minsta konsertlokal. Med max 50 besökare skapas en unik närkontakt mellan artist och publik. Under pausen finns möjlighet att köpa förfriskningar. Baggen ligger ett stenkast från Järntorget och Gyldene Freden. Mer info kommer!
Foto: Evy Wurm