Musikunderhållning!?
Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal eller på din arbetsplats! 

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

4/7: Amerikanska divor på Mälarpaviljongen

Söndag 4 juli framträder Aurora och Ludvig tillsammans med sångarkollegan Johanna Fossum på  Mälarpaviljongen vid Norr Mälarstrand. Det bjuds på en avskalad version av musikföreställningen Divornas Afton, dagen till ära med fokus på amerikanska divor. Start kl 16.  
Ny skiva på väg!

Bristen på liveframträdanden under coronaåret 2020-2021 har inte knäckt oss. Det har istället gett oss tid att spela in nytt material med Aurora Brännström Trio. Inspelningarna är nu klara och till hösten kommer vårt helt nya album att se dagens ljus. Det kommer förstås att bli vansinnigt bra, och vi ser så mycket fram emot en rejäl releasekonsert!

Foto från den snart legendariska källarstudion i Hökarängen

21/7: Aurora Brännström Trio på Stora Henriksdal, Långholmen

Det är äntligen dags för för vår trio att åter erövra huvudstadens jazzscener. Onsdagen den 21 juni gästar vi Stora Henriksvik på Långholmen som en del av konsertserien Dinner Shows with Style i samarbete med Porter & Thorells Syndrom och Lady Rivet. Konceptet är stilfull underhållning och stilfull mat i stilfulla lokaler. Vi spelar från kl 19.00. Biljetter med eller utan mat kan förköpas här.