Musikunderhållning!?
Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal eller på din arbetsplats! 

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

10 februari: Aurora och Ludvig på Ranchen, Tyresö

Nyöppnade restaurang Ranchen, belägen vid Trinntorpsbadet i Tyresö, satsar hårt på livemusik, så det är klart att vi måste förgylla detta rökdoftande steakhouse med vår fun sexy cool jazz. Lördagen den 10 februari står Aurora och Ludvig för underhållningen. Boka bord genom att mejla till sheriffen@ranchentyreso.se 
Missar du detta? Ingen fara, vi spelar på samma ställe den 3 och 4 mars också!


The Glamtastic Vintage Jazz Club är här för att stanna

Efter den succéartade premiären i november planerar vi nu för fullt inför kommande upplagor av vår fabulösa klubb. Vårens datum är nu spikade! Den 18 februari drar vi igång, då med den helt fabulöse steppdansaren Jonas Nermyr som gäst.  Ytterligare spikade datum är den 25 mars och 27 maj. Läs allt om The Glamtastic Vintage Jazz Club här.  


24 november: ABT gästade Jacke Sjödins Källarkväll

Estradören, kåsören, ordkonstnären och uppsalaprofilen Jacke Sjödin har skapat sig ett namn som en av samtidens stora underhållare. Under pandemin gick han bokstavligen under jorden vilket har ökat hans popularitet närmast lavinartat, detta eftersom han gick ner i sin egen källare och började sända ut sin underhållning därifrån under vinjetten Källarkvällar. Nu har Aurora Brännström Trio fått den stora äran att få vara gäst i ett av dessa program, där vi både fick spela ett par låtar och prata lite om stort och smått. Det hela sändes live på Jackes facebooksida men kan även avnjutas i efterhand på Youtube.

Foto: Åke Cappellin