Jazz
enligt Brännström & Lundgren
Vi har lång erfarenhet av jazzbranschen och har spelat på ett flertal större och mindre scener runt om i landet sedan år 2011, främst i Stockholm men även i orter såsom Uppsala, Göteborg, Nyköping, Västerås, Ludvika och Falun. Hittills har vi släppt två album och två EP samt tre singlar. Fullständig lista på scener och arenor där vi uppträtt publikt finns under fliken om oss.

Vi erbjuder klassisk jazz i personliga tolkningar - klassiskt men retroglittrigt - som trio eller duo samt för uthyrning till andra band en och en.

Aurora Brännström Trio
Tillsammans med den eminente basisten Mårten Korkman gör vi en allsidig och svängig jazz som fungerar i stort sett var som helst. Vår musik är lättillgänglig men aldrig banal och vi flirtar ständigt med en retrojazzig estetik såväl i arrangemang som i scenisk stil. Publikfriande, medryckande och professionellt.

Aurora & Ludvig
Som duo har vi mer fria tyglar och passar allra bäst på mindre scener, där vi i hög grad kan anpassa programmet och stilen efter stundens förutsättningar. Avskalat och andaktsfullt eller showigt och lyxigt - eller både och!

Hur vi låter och ser ut på scen kan du studera i vår portfolio.

En sammanställning av våra musikaliska tjänster (pdf) finns att ladda ner här!

Hör av dig till brannstromlundgren@gmail.com för bokning och prisförslag!

Övriga musikaliska tjänster

Sång- och röstteknikundervisning 
Aurora Brännström är med sin erfarenhet och gedigna musikaliska utbildning även verksam som lärare i sång och röstteknik. Såväl verksamma musiker som nybörjare kan förbättra sin teknik och förståelse för sångens hemligheter. Vi utgår från dina förutsättningar och hjälper dig att hitta din egen sångstil. Under våren 2018 leder Aurora kursen "showinriktad masterclass i sång" genom Studiefrämjandet Stockholm.

Modelljobb
Anlita Aurora Brännström som modell! Gå in här för att läsa mer samt se Auroras portfolio!

Barpianist
Ibland räcker det med en pianist! Ludvig  förgyller en tillställning - stor som liten - med smakfull pianojazz i klassisk anda.

Skräddarsytt pianokomp 
Är du sångare och vill ha ett personligt och skräddarsytt professionellt pianokomp som playback till dina nummer? Ludvig erbjuder just detta. Med dig närvarande spelar jag in dina favoritlåtar så som du vill ha dem, i ditt tempo, din form och din tonart. På sätt har du alltid din pianist med dig till scenen!

För mer information och prisförslag, kontakta oss på brannstromlundgren@gmail.com.