Musikunderhållning i höst och vinter?
Än finns det möjlighet att boka oss som guldkantad underhållning till höstens och vinterns event. Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal eller på din arbetsplats! Från den 1 november är tillbaka i Sverige efter vår USA-vistelse och brinner av iver att få spela.

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

New York, New York!
Hösten 2019 flyttar vi till New York! Vi blir borta tre månader (augusti, september, oktober) för att lyssna på musik, gå på burlesk, knyta kontakter och förhoppningsvis spela. Målet är att komma hem till Sverige igen i november fyllda av ny inspiration! Den 5 december blir det comeback-konsert på Scalateatern, givetvis med New York-tema. Missa inte det!

Vi svarar dock alltid på mejl så tveka inte att höra av dig om du behöver oss musikaliskt i höst eller vinter!

5/12-19: Aurora Brännström Trio på Scalateatern!
Torsdag den 5 december spelar Aurora Brännström Trio sin retroglittriga jazz på Scalateatern i Stockholm. Som en hyllning till den resa som Aurora och Ludvig nyligen har gjort är konserten döpt till "New York, New York". Entrén kostar 100 kr och dörrarna öppnar 21.00.

Boka oss!

Vi erbjuder ett stort antal musikaliska tjänster - se vårt pressmaterial här eller titta under fliken Jazz eller fliken Happy Birthday Miss Monroe! Glöm inte att vi även producerar den sexpositiva podcasten Burlesquepodden